zaterdag 13 augustus 2011

NIEUWS: locatie ledenvergadering 18 augustus bekend

Het conservatorium van Utrecht wil ons graag een vergaderruimte verschaffen. We danken hen hiervoor hartelijk dat ook zij op deze manier onze zaak steunen. De aanvangstijd wordt nog bekendgemaakt in de loop van volgende week. Ik gok iets eerder van eerder aangekondigd, ongeveer 19u. Houdt hier alvast rekening mee.
Helaas namelijk heeft de voorzitter van het SJU-bestuur,
Paul Adriaanse, ons geen toestemming willen geven om de ledenvergadering van donderdag aanstaande, in het leegstaande SJU-jazzpodium te houden. Dit ondanks het feit dat we eerder, op 23 juni wel welkom waren.
Dit komt ongetwijfeld de twijfel in onze achterban over de bedoelingen van het SJU-bestuur niet ten goede, maar we houden goede moed hierover, in elk geval tot ons overleg met hen aanstaande week.
Er zijn in de achterban geluiden om dan maar ons zonder toestemming toegang tot het SJU-jazzpodium te verschaffen. Echter is het strategisch team van U Jazz van mening, dat we op dit moment het SJU-bestuur niet de kans moeten geven om ons in de kaart te laten spelen, en met een geforceerde actie de mogelijkheid tot een vreedzame oplossing te riskeren. Ik hoop dat jullie hiervan ook het belang inzien, en eensgezind hierin met ons de komende ledenvergadering ingaan.
Later deze week wordt de agenda en aanvangstijd bekend.
Muzikale groet,

Paul Maassen
voorzitter U Jazz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten